Monday, November 30, 2009

Lemau lihat nota dah

::ZaZa
Monday, November 30, 2009
Lunch tadi aku makan kuetiow kungfu panda kat santai
Takdelah kenyang giler
So so ajer

Dah menjelang malam, perut dah krok krak
Nekad nak tapau makanan lepas maghrib

Setel apa yang patut
Dah pakai lawa-lawa sikit
Dah nak keluar dah ni..


Shhhrruhhh
Shhhrrriiihhhhhhhhh
(Bunyi hujan lebat)


Hancur musnah harapan nak pegi makan

Adehhh
Terus terduduk kat kerusi plastik merah
Tangan menongkat dagu

Aku lapar nehh
Megi je ada
Aku taknak makan megi!

Call roommate..Dengan harapan tinggi menggunung dia nak tapau makanan


Dan dia ada kat parking bawah rumah

Yeayyyyyyyyyy

Terus ke giant kj, makan kat sushi king
Sushi banyak-banyak bersama air teh hijau panas

Best woh!



Okay-okay...Nak sambung study balik la ni..

2 comments:

Nurul said...

aku tapau subway ptg td..and skrg dah lapo.. isk!

iza was here said...

Aku sakit perut ar..

Ni mesti french fries goreng ni..

Hoh

 
PPG Plus One © 2009. Design by Pocket