Friday, January 22, 2010

korang ada tak....?

::Salmea
Friday, January 22, 2010
hi....

time lunch td berjimba d OU.....order2..minum22...gelakkss22....melawak lawakkkk.......gigle2 session...kak nam session...tepok tampar...ok settle........

pastu memasing dah kenyang...jalan2..cr kopi utk KK.....pastu g check currency rate.......

ok smp masa utk blk menunaikan kewajipan masing2..(blk opis daaa....)

meSalmea n KK nak terkucil bagai....suarakan pada cik drebar yang jahat lagi mengerang depan kedai buku...... ... owhh mmg adalah menjadi satu titik tolak kesalahan yg amat besar skali kalo ckp nak terkucil kat minah drebar berhati kristal itew... ...

korang ada tak kawan drebar yg kalo kita kate nak kucil.....dia akan bwk kete siput22..pastu sampai kat tempat ada bumper tetiba dgn kadar kecepatan yg tak disangka2..dia tekan pedal gas dgn kuat2? motipnya agar kawan2 kat blkg lagi terseksa...korang ado kawan cmtu??????huragwahgawugauwga...mmg marang kepunden......pastu lagi..dr jauh dah nampak traffic lite adalah menghijau..dia tetiba bwk sgt2222222 %^&%*(*)(^%^#$%##@$%.... kalo aku bergolek lagi laju kotttt.....adoi......


pastu kat traffic tu lagi ada sorg uncle apek meludah...aku nampak tp buat2 tak nampak...tp kan....KK yg time tu hyper sbb dpt kopi manis.....dia g tny..." eeiii dia buat apa? aku nampak ada mcm benda puteh terbang......."...eeewwwww KK........ aku yg memula ok tros mual n hampir2 throw out...eeewww.....mmg mkanan yg mkn td dah sampai kat rengkung n sket lagi nak naik dlm mulot.....


smp opis jer....jln control2 lagi sbb ada org lain kat car park.....pastu bila masok lift aku nak jer belaku kejam dgn tutup lift cepat2..tp segan ngn makcik dr company bwh..huuhu..u noe what?makcik tu siap tahan2 pintu lift nak bg org yg jalan2 lambat td masok lift..aku dah @$&&**() marang kepeundek.......dlm hati je laaa.....

masok jer toilet dah getar2 kepala aku nih..rs nak koyakkan tros suar....owhhh...anyways it was 'fun'....

ps://cik drebar tenkiw yer..


sekian luahan rs nak terkucil...


salmea~

1 comments:

Bone said...

hahahahahhahah!!
OMG..i kene add kawan drebar you tu kat FB.
she is so kelakar to my point of view =D

 
PPG Plus One © 2009. Design by Pocket