Monday, May 24, 2010

Misbun dan Lee Chong Wei

::ZaZa
Monday, May 24, 2010
Panas sangat malam ni.
Berkuap weh
Aku duduk baca buku tapi tak masuk apa..
Oh Tuhan..

Jika sudah punya coach terbaik dalam dunia,
Tapi diri sendiri tak hargai..
Apa ertinya??
Kalau coach sendiri yang hempas pulas,
Tapi diri sendiri tak sedaya upaya pun
Sia-sia jer semuanya
Sebab diri sendiri yang nak berdepan dengan battle
Coach boleh tengok dan support ajer



Mahu sambung bersiap sedia untuk berperang


Zaza-kene-baca-buku-tonite

Bye

1 comments:

Mohammad Razzid said...

LCW dah buat yg trbaik....dia sedar akan kekuatan Lin Dan....

 
PPG Plus One © 2009. Design by Pocket