Monday, December 14, 2009

Popcorn time

::ZaZa
Monday, December 14, 2009
Hari ini yang paling berkobar-kobar sebab nak sangat habis exam. Plan awal, lepas exam boleh enjoy dengan PPG. Perasaan debar-takut sakit usus-jantung-perut semua memang hilang sikit-sikit bile berangan 'beratur beli bertih jagung dan air minuman bergas' berpimpin tangan bersama-sama. Perasaan bunga-bunga bile berangan tengok movie dan gelak terbahak-bahak tak reti nak cover bile tengok Princess and The Frog.

Malam-malam berangan nak tunggu prince charming konons




Prince charming ahhh.. Bukan Frog charming wehhh


Ha..ni baru betul..

Tapi end up tak jadi wehhhhhh. Dang! Harapan dah setinggi gunung nak bersuka ria dengan PPG tapi tu ah..cancel. Pastu..Pastu...



Memang tak boleh nak fikir plan apela. Perut lapar. Pegi makan lah dulu kat Kedai Siam di Kelana Mall. Hameeekkk.. Nasi goreng udang aku makan sampai licin uolss.


Oh..exam tadi? Alhamdulillah... Thanks to PPG sebab banyak support aku =)


Dan.. sebab malam ni dah allocate untuk PPG pastu plan dah ranap, maka..terus pulang lah. Dan, selesai je mandi dan kemas-simpan-susun buku, aku terus on laptop.





Goodnite korang..


Tata Titi Tutu

2 comments:

Nurul said...

" lepas exam boleh enjoy dengan PPG"
"berangan..berpimpin tangan bersama-sama"
"berangan tengok movie dan gelak terbahak-bahak.."
"Harapan dah setinggi gunung nak bersuka ria dengan PPG tapi tu ah..cancel"
"Dan.. sebab malam ni dah allocate untuk PPG pastu plan dah ranap "

Iza G..kalau di decode entry ko..bwk STRONG mesej di situ..are u trying to make us feel guilty??
hahah..

cik EPAL said...

suka tengok kartun ni ;)

 
PPG Plus One © 2009. Design by Pocket