Sunday, December 13, 2009

Kenapa kau buat aku panas?

::ZaZa
Sunday, December 13, 2009
Kipas-angin-duduk membuat hal lagi
Akan ada bunyi macam gabungan serombong-kapal dan siren-ambulan bile ON
Bunyik macam nak pecah okay

Selalunya (dah 3bulan berlakunya kisah yang sama) akan bunyi kejap jer..Pastu dia senyap ah
Tapi tadi..bunyi tak berhenti..sangat mengganggu-gugat tahap cipan woh

Hal kipas pun nak mengecoh kan?
Bukan apa..time-time sibuk menelaah buku ni la dia mengada gedik

Aku punya tahap kesabaran dah sipi-sipi dah ni
Aku angkut kipas tu, pastu cari screw dan minyak..
Aku perosek..
Aku godek

Dari akauntan menjadi 'teknisyen'
Aku dah bukak-bukak
Kipas tu dah togel
Hikhik

Pastu..aku biar jer..
Now tunggu Nunu untuk pasangkan semua balik.. Tipu jer..
Kejap lagi aku pasang sendiri
Tunggu nunu..nanti dia patahkan tengkuk kipas aku.. Oh Tidak..

Sepatutnya boleh je nak beli baru
Tapi dalam hati ada perasaan macam kipas tu elok lagi, boleh guna lagi walaupun nyawa (motor) dia macam dah nazak

Ada sesiapa nak sedekahkan kipas baru untuk aku?
(^__^")
Buat muka comel walaupun sedang kepanasan dengan harapan ada orang nak kasi kipas freeeeeee

3 comments:

Nurul said...

iza meh datang umah aku..aku ader kipas sate. amik ar..aku nak sedekah. ekhlas!
hakhakhak..

iza was here said...

Kipas sate tu kecik wohh
Tu nak kipas sebelah kaki aku pun tak cukup :P

KizZ said...

APA?KIPAS LIPAS??!!!

haa,ingat tak ayat nie,cuba teka..(tiba-tiba menyelit bagi komen tanpa arah tuju)

 
PPG Plus One © 2009. Design by Pocket