Friday, January 1, 2010

Sepetang di tasik petaling jaya

::ZaZa
Friday, January 1, 2010
Sengal kan? Aku baru je 5 minit duduk kat rumah lepas tu tetibe rasa sepi. Ecececehh.. Syahdu uolsss sorang-sorang. Tu la..member ajak pegi cheras beli barang rumah taknak.. Haa.. Hameeek kau duduk la melangut depan laptop. Cheras ada Outlet Esprit, MNG dan Armani Exchange. Sapa-sapa nak beli barang yang dah out of season dengan harga yang murah, boleh ajer ke sana.

Seharian makan 3 ketul karipap yang aku goreng. Makan 2 ketul kek buah. Seharian makan tu jer. WTH. Roger Nunu kot-kot dia nak keluar. Yeayyyyy.. So, suruh dia angkut camera-baru-yang-mahal itu ke Tasik Petaling Jaya.. Alaa...yang dari LDP tu boleh nampak.. Ishhh.. Yang dekat dengan stadium tu. Tau tak??

Aritu dah perkenalkan kepada Mekay akan tasik tersebut. Kali ini turn Nunu pula. KK?? Tau tak tasik tu??? Kalau tak tahu, nanti aku bawak..

Oh oh.. Kat sana semua orang usaha keras nak bakar kalori. Peluh terpercik ketika berjoging. Tapi..ada dua orang awek makan burger dengan air coke. Apela nak jadik. Hakhak.. Tak senyonyoh kan?

Dah...aku nak sambung membosankan diri sekarang. Bye

0 comments:

 
PPG Plus One © 2009. Design by Pocket