Tuesday, February 23, 2010

i love watsons' grapeBella

::Salmea
Tuesday, February 23, 2010
salam...hello....



meSalmea suka g jalan2 d watson walaupon tade bende nak beli..tp ujung2 b4 kuar watson mst ada jugak sesuatu yg dibeli...al-kisah, last week time aunty sy datang, dia ajak g watson.wah dalam hati ni menggedik2 sokaaa...padahal bkn ada apa pon nak dibeli..... entah apa2 jek kaw ni salmea

ok laa..blaaa bla blaaaaa..tiktok tiktok dalam watson....(padahal tengah pkr2 apa yg nak beli..)----->ni org kedah kata pulon. walaupon takde apa nak dbeli pulon gak memerah otak pkr apa nak dbeli....no guddd..no gudddd.....

tetiba terpandang...grapebella(rujuk pictorial di atas sana)...urmmm....cuba2 bau..amboih...baunya adalah harum dan maniss..rs mcm nak makan ajer....urmm..made up my mind utk beli shower gel...pastu i was like..takkan shower gel ajer...ah amik scrub skalik arr....dah lama tak scrub badan..daki dah berkilo ni...ok fine...

tup2...my aunty yg gorgeous itu dgn slamba nyaa "meh sini brg2 tu..." mesalmea : "aunty nak bayar ker..?"----->dgn nada malu2 tp mahu ....
aunty : "aah.." wah haruslah bertepok2 ala monkey....kalo ku tahu mst ku raup satu set grapebella ni..hahahha...matikkk~~ keji wohh.....hahhahaha


skali g kat kaunter...cashier ckp kalo beli brg2 grapebella ni rm30 n above dapat shower gel n cream bath free....(seperti iklan d atas)....aku pandang aunty, aunty pandang aku....angkat kening lebih kurang....otometik aku berjalan kat rak grapebella n zasss hand n nail cream..syahdu u olsss...hekkk...

aku suka bau nya...mmg best...tp jgn lah korg expect grapebella ni mcm yg kat BODYSHOP...mmg la jauh beza..bodyshop pny lagik pekat dan kuat lagi baunyaa...yg watson ni just nice......padan dgn harganya lah....so now kat opis aku bwk hand n nail cream ni..yo laa...kat opis kan pakai A/C...harus la tgn kering....n lps g toilet, kan tgn kering lps cuci2 tangan bagai..haruslah menepek hand n nail cream ni yo..agar kulit sentiasa lembap gitew..dulu2 pakai lotion nerolli jasmine..tp tak sesuai la dpakai sll sbb baunya terlalu kuat...cam kesian lak kat opismate...n then try pakai petrojelly...tp ianya sgt berminyak plak....urm pendek kata, pakai grapebella ni bgs...bau tidak menusuk....

selps blk dr toilet cepat2 je apply grapebella hand n nail cream ni, pastu sec otometik wajiblah mengangkat tapak tgn dan menghidu2 bau.mmg best..sukerr sgt22....tp awas perbuatan menghidu tapak tgn haruslah dcover agar tiada yg memandang serong dgn tindakan terbabit..hahhahaha....mcm pelik je kan kalo org terpandang kaw lps apply cream, menghidu2 tapak tgn sdr.....betol tak? yes no yes no yes no???


tata..
pishh pepol


SalmeaSlim~

1 comments:

Uhuh Uhuh said...

Grapebella Products are enticing to eyes that's why I tried and bought their hand and nail cream product. The packaging are great and less expensive than other products you have on your local store. just love them! I actually blogged it too! :)

 
PPG Plus One © 2009. Design by Pocket